dimarts, 1 de maig del 2018

JOCS MANIPULATIUS


A continuació adjunto imatges dels alumnes del SIE, Jugant i aprenent amb els diferents materials que he dissenyat per treballar el concepte de la multiplicació.

Estic molt satisfeta del resultat, ja que el voluntariat a valorat de manera molt satisfactòria aquesta metodologia, i molts d’ells coincideixen en què, els nens estan més predisposats en aprendre amb el nou material, ja que es diverteixen i sense adornar-se estan aprenent les taules de multiplicar en aquest cas.
El voluntariat, fins, ara no feien servir cap material de suport per repassar les taules de multiplicar, i utilitzaven el mètode tradicional que s’ha fet servir “tota la vida”, aprendre les taules amb ritme, com si estiguessin cantant, però es cert que els nens s’avorreixen i necessiten d’altres suports. Per tant, es valora molt positivament aquesta innovació al Servei d’intervenció Escolar a Càritas.

Aquí teniu uns exemples de com els alumnes juguen amb les multiplicacions...

Hi ha diferents jocs: 

El memory, taules on dibuixen les taules, altes que han de fer parelles amb la taula i el resultat de la multiplicació, la capsa dels números, on hi ha targetes amb la multiplicació per exemple: (4x3) i d'altres amb resultats per exemple (12,20,10,5...), si surt la taula han d'esbrinar el resultat i si surt un número han de dir la seva taula. Tot i així es un recurs on hi ha un munt d'activitats que es poden fer amb un mateix material. I molt més materials....











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PRACTICUM II PSICOPEDAGOGIA// ENQUESTA VOLUNTARIAT Benvolgut/da voluntari/a La següent enquesta, forma part d’un projecte de treba...