dimecres, 11 d’abril del 2018

CONEIXEM LA REALITAT DEL SIE


He trobat molt interessant apropar als meus companys/es del Practicum II de psicopedagogia, a visualitzar quin és el principal objectiu del programa de SIE,  que es porta a terme a Càritas.

Aquest programa, el porta a terme diferents entitats de Càritas de Girona, així com a diverses poblacions de la comarca de Girona. En el meu cas, és a Blanes.
M’agradaria que veiéssiu com és el treball diari d’un voluntari/a, el qual es compromet a portar a terme un treball col·laboratiu, de caràcter social, amb totes aquelles persones que necessiten un recolzament escolar, en aquest cas  ens referim als infants, tant de primària com de secundària.

És tracta d’un treball en xarxa, és a dir, tant l’escola (àmbit formal) com Càritas (àmbit no formal), fan un treball conjunt, on tots dos es comprometen a portar a terme un treball partint sempre de la mateixa línia, és a dir, treballar amb les necessitats dels alumnes en  la mateixa direcció i mantenint un contacte sobre el procés d’aprenentatge i millores dels alumnes en ambdós àmbits.

Espero que us agradi:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PRACTICUM II PSICOPEDAGOGIA// ENQUESTA VOLUNTARIAT Benvolgut/da voluntari/a La següent enquesta, forma part d’un projecte de treba...